Podeu afegir les vostres receptes de cuina: la recepta dels canalons d’espinacs de la iaia Rosa, el pollastre rostit de l’avi Manel, les mandonguilles de la tieta Montserrat, els panellets que fan en Marc i la Laia amb la recepta de l’escola, les “migas” de l’abuela Dolores...
Envieu les vostres receptes i suggeriments al correu receptes.csereny@gmail.com
Envieu les receptes en un format que es pugui modificar (escrit directament al correu, amb document de WORD .doc o en format de text .txt). Els formats de .pdf i de fotos no es poden posar.
Acompanyeu també la foto del plat ja acabat per que tothom ho pugui gaudir. Si voleu podeu afegir fotos del procés del cuinat.
-
BACALLÀ A LA CATALANA | SAMFAINA | CALÇOTS ARREBOSSATS | SALSA PER CALÇOTS | CARBASSA CACAUET | GELAT DE CARBASSA | ESTOFAT DE COLIFLOR | CARAMEL·LITZAR CEBES |